Бойко Борисов открива Информационен център на евродепутата Николай Младенов
Бойко Борисов открива Информационен център на евродепутата Николай Младенов / netinfo
Информационен център на евродепутата Николай Младенов ще бъде открит днес от неформалния лидер на ГЕРБ ген. Бойко Борисов и председателят на партията Цветан Цветанов. След Русе, това е вторият Информационен център на евродепутата от Европейската народна партия.

Точно в 19 часа Бойко Борисов и Николай Младенов ще прережат трикольорната лента на площада пред офиса, който се намира на ул. Радецка 32, а Отец Станислав ще отслужи молебен за здраве и успехи и освети Центъра, чиято мисия ще бъде да популяризира Европейския съюз, Европейския парламент и дейността на евродепутатите, избрани с листата на ПП ГЕРБ, да предоставя полезна информация на гражданите и бизнеса, да служи като приемна за срещи на евродепутата Николай Младенов с избирателите, както и да организира семинари, публични дискусии и разяснителни кампании по актуални теми и проблеми, свързани с работата на Николай Младенов в ЕП и по конкретно с участието му в ПК по Вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисията по външна политика.

За откриването и освещаването на офиса са поканени, представители на академичната общност, неправителствени, браншови организации и бизнеса.

На церемонията ще присъства и кмета на Община Габрово Томислав Дончев, областният координатор на ПП ГЕРБ д-р Веселина Димова.