Битови кражби заливат региона
Битови кражби заливат региона / DarikNews.bg, архив

25-годишен мъж е уличен за извършител на взломна кражба на 180 лв. от фирмено помещение на ул. "Ген. Николов" в Габрово. Престъплението е извършено през нощта на 18/19 февруари. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

54-годишен мъж от село Жълтеш е уличен за извършител на взломна кражба на медна пръскачка, ел. удължители, ракия и др. вещи от къща в с. Живко. Престъплението е извършено през периода 2/21 февруари. По случая е заведена преписка.

От пресцентъра на полицията съобщиха днес, че на 24 февруари в РУ - Севлиево е получен сигнал, че за периода 21/24 февруари, неизвестно лице, след взломяване на катинар на входна врата, е проникнало в стопанска постройка към къща в с. Кормянско, откъдето извършило кражба на мотокултиватор и моторна косачка.

На 23 февруари от стопанска постройка в с. Боазът е извършена кражба на моторен трион. На местопроизшествията са извършени огледи. По случаите са образувани досъдебни производство.