5 начина да се свържем с кандидатите на коалиция „БСП, НДСВ, ПБС, КПБ – Алтернатива за Габрово”
5 начина да се свържем с кандидатите на коалиция „БСП, НДСВ, ПБС, КПБ – Алтернатива за Габрово” / БСП - Габрово

Чрез „Виртуалната приемна“ в сайта на БСП- Габрово  също може да се подават идеи и коментари по платформата за местните избори, напомнят от предизборния щаб на коалицията.

В тази кампания няма да бъде разкриван външен офис-приемна. Вместо това кандидатите на ”Алтернатива за Габрово”  ще отидат при хората в кварталите, в населените места, в парковете.„Ще бъдем близо до своите съграждани и ще попитаме какви са проблемите им. Залагаме на семпла кампания, без големи концерти, без разточителни рекламни бюджети и без високопарни фрази“, заяви кандидатът за кмет на Габрово Лена Енева.

Гражданите могат да получат повече информация за платформата, за идеите на „Алтернатива за Габрово” за управление на общината като посетят офиса на коалицията на адрес: ул. Чардафон 19, където се помещава и приемната на кандидата за кмет Лена Енева.

Въпроси и идеи могат да се подават и на електронен адрес: eneva_kmetgabrovo@mail.bg. Своето мнение гражданите могат да подават и чрез официалната фейсбук страница на кампанията: Лена Енева за кмет на Габрово. С лично съобщение до страницата или направо с пост върху нея всеки габровец може да постави своя дневен ред.

Цялата платформа е публикувана в сайта на Областния съвет на БСП – www.bsp - gabrovo.com. Всички събрани идеи ще станат основа за дискусия за бъдещето на общината.