12 награди ще бъдат връчени за качество в туризма
12 награди ще бъдат връчени за качество в туризма / netinfo
12 са тазгодишните награди, които Регионалната туристическа асоциация Стара планина ще връчи за качество в туризма. Имената на спечелилите ще станат ясни на 1 декември. Призовете се присъждат вече 6-та година, като по традицията асоциацията избира за домакин на събитието някой от новите и атрактивни туристически обекти. За първи път тази година церемонията ще се проведе в ресторант “Балкан”.

Наградите са разделени в няколко категории- за най-добър градски хотел в региона, най-добър ваканционен хотел, най-добра къща за гости през 2007 година, най-добър ресторант, най-добър музей, както и за туроператор с най-активен принос в привличането на туристи в региона. Ще бъдат наградени туристически мениджър на 2007 година, туристически предприемач, медия- партньор в промоцията на региона и ще бъде избран туристически обект номер 1 в региона за 2007 година.

Допълнителни грамоти ще бъдат раздадени за принос в изграждането на атрактивен туристически имидж на региона, за най-добра инвестиция в туризма през тази година, за къща-еталон за топло гостоприемство и грижа за клиента, за най-успешен старт в туристическия бизнес, за най-оригинална и атрактивна музейна експозиция. “Големите награди, които ще връчим са четири, осем са традиционните и ще дадем пет допълнителни грамоти”, каза за Дарик Директорът на Регоналната туристическа асоциация “Стара планина” Силвия Хинкова.