Звезди на българската електронна сцена се изявяват в Добрич
Звезди на българската електронна сцена се изявяват в Добрич / netinfo

Второ електронно парти се организира в Добрич в рамките на този месец. Концертите се провеждат в бившия магазин Техномаркет в кв."Добротица". В първия около 1 000 добричлии гледаха световноизвестният DJ Tony Thomas, който пристигна от Лондон. Тази вечер, от 22.00 ч. ще се вихри Тъч скрийн диджей фест - "The best Definition of House", информираха организаторите на концертите - Христо Лъчезаров и диджей Бъгси. Те са от Добрич и казват, че се надяват да разнообразят с партитата, които правят, културния живот в града.

Във втория концерт в добричката зала ще се изявяват едни от най-големите имена на родната електронна сцена - Deep Zone Project и новата им вокалистка Nadya, DJ Balthazar, DJ Dian Solo, Jack Rock, 2 Guys in da House.

Партито в Добрич ще е първо за Deep Zone Project & Nadya след завръщането им от голямо турне в Китай, съобщиха организаторите. В него ще бъде показана най-нова техника в електронните концерти - тъч скрийн екрани и др.. Билети за партитата засега се купуват на място преди концерта. Входът днес ще бъде с цена 5 лева за основната зала. Предлагат се и места за сядане във ВИП ложа, където цените са по-високи. Сигурността на концертите е перфектна, твърдят организаторите. Не се допускат посетители под 18 г., употреба на алкохол, влизане с бутилки минерална вода, на пропуска се прави обиск на зрителите. Осигурен е вече и безплатен паркинг за гостите на събитията.