/ ThinkStock/Getty Images
С 1.79 промила алкохолно съдържание 35-годишен шофирал лек автомобил „Пежо“, съобщават от полицията. Той бил спрян за проверка в полунощ в района на Тутракан.  

Шофьор заспа на волана, пострада пътник в колата

18-годишен е засечен да шофира под въздействие на дрога на 29 юни  по ул. „Н.Й. Вапцаров“ в Силистра. Шофирал лек автомобил „Ауди“, когато бил спрян за проверка от пътни полицаи.

С техническо средство било установено, че е употребил кокаин. Водачът не е дал кръвна проба за химичен анализ и е бил задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Пиян тракторист с близо 3 промила се заби в мост

Три пътнотранспортни произшествия са станали на 29 юни в Силистренска област. В Силистра по ул. „Индустриална“ в промишлената зона 32-годишна жена, водач на лек автомобил „Рено“, загубила управлението и се ударила в дърво. Пострадал пътник в автомобила, който получил луксация на раменна става.

Лек автомобил „Рено“ и лек автомобил „Ситроен“ са се ударили по същото време в отсечката между Тервел и село Алеково. Няма тежко пострадали, хематом на главата получил 81-годишният водач на „Рено“-то. На виновния за произшествието е съставен акт.

Шофьор заспа зад волана, докато чака на светофар

Влекач „Мерцедес“ с ремарке с пшеница се е преобърнал извън платното по пътя между селата Добротица и Любен. Произшествието е станало на 29 юни. На водача е съставен акт.