Започва Модна Фиеста Албена`2012
Започва Модна Фиеста Албена`2012 / Дарик Добрич

Най-голямото модно събитие на лятото -  Дванадесетата Модна фиеста Албена 2012, се открива тази вечер в 20.00 часа във вариете-театър „Албена". В рамките на три дни на басейните на х-л „Фламинго Гранд"и х-л „Калиопа", както и във вариете-театъра ще бъдат представени ревюта на бански костюми, бельо, аксесоари и елегантни облекла. Фиестата ще бъде закрита на 16 юни от 19.30 часа в х-л „Фламинго Гранд" с ревю на коктейлни тоалети.                                                                                                

Топдизайнерката на модна къща Юнона, Катя Генева и нейният модел известната певица Кристина Димитрова, пристигат от Милано, веднага за фиестата в Албена.

Топдизайнерката на модна къща Юнона, Катя Генева и нейният модел - известната певица Кристина Димитрова, пристигат от Милано за фиестата в Албена. Там те заснеха последната фотосесия на певицата, вдъхновени от стария град, старото кино и световната мода.

Нови ярки, свежи цветове, изчистени силуети, впечатляващи форми и младежка свежест - това са акцентите на дизайнерите за сезон лято 2012.

Дамите са съвременни лолити с къси поли и панталонки, под които проблясват къси клинове в сигнални цветове с дантелени краища, с много високи обувки и впечатляващи с изработката и фантазията на дизайнерите аксесоари.

Цветни геометрични принтове, мозайки, ярки коприни и блестящи бижута създават допълнителна атмосфера, която отвежда зрителите на пътешествие, изпълнено с чувственост, екзотика и изненади.

Кристина Димитрова ще открие фиестата на брега на морето, облечена с моделите на Юнона, а след нея щафетата ще поемат спиращите дъха мъже от Максимус.

Иван Иванов от Ивенти ще представи мъжка мода. Новите две линии са характерни с елегантната си линия, с блясъка и с чувствеността на детайла. Те се разпознават безпогрешно, благодарение на специалното внимание към цветовете, детайлите, перфектните кройки, финеса и качеството.