/ DarikNews.bg, архив
Дрогиран шофьор е заловен по ул. „Кирил и Методий” в Добрич два часа след полунощ. Той карал лек автомобил „Мазда”. Извършената проверка за употреба на наркотични вещества, дала положителна проба за канабис и кокаин. Водачът - криминално проявеният Р.Д. на 33 години от с. Ловчанци е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

Снощи са хванати и други шофьори - нарушители. В 22:50 часа по ул. „Теменуга” в Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Мазда”. Водачът - 22-годишен мъж от Добрич дал положителна проба за канабис, а в пътника - криминално проявения М.М. на 29 години от с. Смолница е намерена суха тревна маса с тегло 0,7 грама, реагираща на канабис. И двамата са в ареста за 24 часа. Образувани са бързи полицейски производства.
 
Такова се води и срещу 22-годишен добричлия, който вчера около 22:30 часа е засечен по ул. „Ралица” с лек автомобил „Ауди”, без регистрационни табели. При извършената проверка на водача е установено, че е неправоспособен. И той се намира в полицията за 24 часа.