/ thinky stock
В нетрезво състояние 47-годишен шофирал нерегистриран лек автомобил „Форд“ Той бил спрян за проверка на 21 юни около 22:00 часа по ул. „Анастас Янков“ в Силистра. С дрегер било отчетено, че той е седнал зад волана с 1.23 промила алкохолно съдържание в издишания въздух. Отказал е да даде кръвна проба и е бил задържан за срок до 24 часа.

Осъдиха условно мъж, шофирал с 3 промила алкохол

С 1.91 промила
46-годишен управлявал лек автомобил „Алфа Ромео“. Пътни полицаи го спрели за проверка на 23 юни около 00:20 часа по бул. „Велико Търново“ в Силистра и го тествали с дрегер. Мъжът е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Срещу него е започнато бързо производство.

50-годишен е засечен да управлява мотопед след употреба на алкохол. Той бил спрян за проверка на 21 юни в село Искра и тестван с дрегер, който отчел 1.09 промила алкохолно съдържание в издишания въздух. Съставен му е акт.

Пияна добричлийка блъсна автомобила си в дърво

36-годишен е задържан, след като е засечен да шофира под въздействие на дрога. На 23 юни около 04:45 часа по ул. „Седянка“ в областния град той бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген“, когато бил спрян за проверка. С техническо средство било установено, че той шофира след употреба на амфетамин и метамфетамин. Задържан е за срок до 24 часа, по случая е образувано бързо производство.

29-годишен моторист е с фрактура на лумбален прешлен след пътнотранспортно произшествие, станало на 21 юни около 10:00 часа в село Черник. Той пострадал, след като управляваният от него мотоциклет „Кавазаки“ и лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 56-годишен мъж, са се ударили на кръстовище в селото.

Настанен в болница. При проверка е установено, че мотористът не притежава свидетелство за управление на МПС. Дежурна оперативна група от РУ-Дулово е извършила оглед. Причините за произшествието се изясняват, образувано е досъдебно производство.