Въпросът на Дарик: Да се забрани ли къмпингуването сред природата?
Въпросът на Дарик: Да се забрани ли къмпингуването сред природата? / Дарик Добрич, Валентина Добринчева

Протести и недоволство породиха намеренията на депутатите да забранят къмпингуване и бивакуване сред природата в България. Вече е приета забрана за това на 100 метра от морския бряг. Мнозина недоволни изказват мнение, че това е прекалено и се лишават от свобода хората, наистина желаещи да се доближат до естествената среда. Протестите накараха Министерството на туризма да удължи публичното обсъждане на Закона за туризма до 28 март т.г.

Утре в предаването ще научите има ли къмпинги в морските общини в Добричко, в какво състояние са и какво мислят кметовете в Шабла и Балчик за забраната.

Споделете и вашето мнение: Вие лично ходите ли на къмпинг, разпъвате ли палатка сред природата и къде правите това? Има ли у нас къмпинги и какви са условията в тях? Посещавали ли сте такива места другаде по света - какво се предлага там на посетителите? ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАБРАНА ЗА ПОЧИВАНЕ НА ОТКРИТО СРЕД ПРИРОДАТА С ПАЛАТКИ ИЛИ КАРАВАНИ?

Очакваме мненията ви в коментарите под публикацията, на Фейсбук профила ни Дарик Добрич или утре, на живо в предаването след 10.00 ч. на тел. 058/60 24 24.