Валя Балканска пожела космически успех на Добрич и ГЕРБ
Валя Балканска пожела космически успех на Добрич и ГЕРБ / netinfo

Уникалната Валя Балканска пожела космически успех на Добрич по време на концерт, който бе подарен на добричлии от ПП ГЕРБ. Народната певица заяви, че е тук заедно с гайдаря Петър Янев, за да подкрепят кандидата за кмет Детелина Николова – можещия, успешен, упорит и работлив човек.

„Когато хорото се води от най-смелия, от най-истинския човек, той го води в добра посока, в добрия път. И да не забравяте номера на бюлетината - № 4 за доброто, за хубавото, за красивото и за да ни има като българи”, каза Валя Балканска пред пълната органова зала.

Детелина Николова отправи думи на благодарност към певицата от свое име и от името на всички кандидати за съветници на ПП ГЕРБ, а Петър Янев заяви: „България преди всичко и над всичко! Желая ви здраве и разум, а на 25-ти октомври – здрав разум!”

Валя Балканска пожела космически успех на Добрич и ГЕРБ
netinfo

Пред гражданите бяха представени всички кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Валя Балканска пожела космически успех на Добрич и ГЕРБ
netinfo

„Уважаеми съграждани, с вашето доверие вече 12 години сме заедно и винаги съм имала вашата подкрепа. Благодаря и на вас, благодаря и на моите колеги – кандидати, и на тези, с които работих през последните години. Защото видимите резултати промениха облика на Добрич, днес всички се гордеем с Добрич”, заяви пред присъстващите кандидатът за кмет Детелина Николова и добави:

„Годините, в които работих като кмет на града, са гаранцията, че ще продължа да бъда такава, каквато ме познавате – отговорна, открита, достъпна и честна. Затова на 25 октомври бъдете активни и гласувайте за по-доброто бъдеще на Добрич с бюлетина № 4 за кмет и общински съветници на ПП ГЕРБ. Вярваме, че с общи усилия ще постигнем бъдещето, което желаем за Добрич. Доверете ни се!”

В концерта взе участие и оркестърът на Бургаската опера. Под диригентството на Йордан Дафов - дългогодишен ръководител на добричкия камерен оркестър, прозвуча популярна филмова музика.

Валя Балканска пожела космически успех на Добрич и ГЕРБ
netinfo