/ Община Генерал Тошево
Ударно асфалтиране и изкърпване на улици и пътни отсечки тече в Община Генерал Тошево, информират от добруджанската община. Населените места, по които се работи, са Къпиново, Преселенци и Присад. В тях, с малко над 100 000 лв. ще бъдат ремонтирани части от уличната мрежа.

Девет жилищни и административни сгради ще бъдат енергийно обновени в Генерал Тошево

С други 61 000 лв., отново заложени в общинския бюджет за предходната година, ще бъде асфалтиран пътят в посока с. Лозница. По план-график, след приключване на тези пътни ремонти ще бъде частично рехабилитиран и пътят за с. Пленимир, за което за гласувани средства в размер на 60 000 лева, уточняват от кметството.  

В Генерал Тошево ударно ремонтират пътната инфраструктура
Община Ген. Тошево

До края на 2019 година в Генерал Тошево основен ремонт ще претърпят улиците   „Независимост“, „Любен Каравелов“, „Калиакра“, „Неофит Бозвели“, ”Рила планина”, „Мусала“, „ „Гаврил Генов“,  „Гео Милев“, “Цвятко Радойнов“, както и ул. „Ивайло” в кв. "Пастир". Асфалтова настилка ще бъде положена и пред кметството в с. Изворово, а по две улици в с. Йовково ще бъде положена трошено каменна настилка.

В тазгодишната Капиталова програма на Генерал Тошево е предвиден още ремонт на пътните отсечки Кардам - Бежаново - Вичево, Спасово- Бежаново - Александър Стамболийски, Василево-Каварна - с. Средина, Кардам - Горняк, Добрич - Генерал Тошево, Царевец - Пчеларово.