В Албена обсъждат бъдещето на спа индустрията
В Албена обсъждат бъдещето на спа индустрията / Дарик Добрич

Балканска спа конференция ще се проведе в курорта Албена. Проявата е тридневна и ще бъде открита днес в хотел "Фламинго Гранд". Основната цел на инициативния комитет е да повиши сътрудничеството в тази област между балканските държави.

Участниците ще могат да се включат в различни дискусии и семинари, и да получат най-новата и полезна информация за насоките и новостите в развитието на бранша на Балканите и в Европа. Намерението е Балканската спа конференция да се превърне в годишна среща - форум на представителите на индустриите спа, уелнес и медицински туризъм. Участници са производители и търговци на оборудване и козметика, мениджъри, консултанти, терапевти, дизайнери и архитекти, фитнес инструктори, туроператори и медицински специалисти. Ще се включат представители на страните Турция, Гърция, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Македония, Албания, Румъния и България.

Сред темите за разискване са развиването на нови маркетингови стратегии в бранша, изграждането на бизнес-мрежи и успешни партньорства, възможностите за развитие на медицинския туризъм на Балканите. Гост лектори ще бъдат изявени организации и лидери в спа индустрията.