/ Снимка: bgvolleyball
Украинецът Игор Антонюк ще направи дебют с волейболния „Добруджа” 07 утре, когато добричлии приемат в зала „Добротица” ЦСКА. 33-годишният посрещач пропусна първия кръг на Суперлигата, защото още не бе готова работната му виза. „От днес всички документи са на лице и Антонюк ще може да подсили отбора”, заяви пред Дарик президентът на клуба Галин Господинов.

Вижте какво казаха Пламен Христов и Найден Найденов след великолепното 3:0 за "Добруджа 07"


„Двубоят ще бъде много труден. Ще се стремим обаче да играем максимално добре”, каза треньорът Пламен Христов. В лагера на „Добруджа 07” няма контузени, всички са готови за утрешната среща.

Пламен Христов пред Дарик: Доброто представяне на „Добруджа 07” е въпрос на много работа и постоянство

В същото време от тима на съперника ЦСКА заявяват увереност, че столичани ще запишат втори пореден успех през новия сезон.

„Имаме самочувствието, подготвени сме и те да му мислят. Разполагат с добър отбор като цяло, при всички положения Чернокожев е сериозен плюс за тях, основният им реализатор и през него ще минават по-голямата част от атаките.

Дано да успеем да се преборим и да вземем втора победа. Опитът е на наша страна и може да се окаже решаващ в един момент. Всяко нещо може да даде отражение в определена ситуация. Отиваме за победа, както във всеки мач, така че ще видим какво ще стане”, заяви пред bgvolleyball Красимир Гайдарски.

Мачът Добруджа 07 – ЦСКА е утре - 26 октомври, от 18.30 часа в зала „Добротица”.