Учредяват клуб на строителите-ветерани в Добрич
Учредяват клуб на строителите-ветерани в Добрич / Дарик Добрич

Строителите-ветерани от Добрич вече ще имат свой клуб. Официалното му учредяване ще се състои от 11.00 ч. в залата на 6-ия етаж на "Жилфонд инвест". Ще присъстват инж. Виктор Шарков - зам.-председател на Националния клуб, и Велико Десов - отговорник за Североизточна България.

Добричкият клуб ще бъде част от националната организация, която има вече изградени представителства и в други градове. Целта му е ветераните не само да разказват спомени, но и да помагат с идеи на Строителната камара и на фирми от сектора.

„Многобройната строителна армия изгради материално-техническата база на Добричка област - на промишлеността, болниците, училищата, детските ясли и градини, сградите на културата, спортните съоръжения, жилищните сгради, главни пътни артерии, центровете на градовете в областта, както и курортите „Русалка" и „Албена" и много други. На фона на тази картина има повод и за гордост, и за горест, защото някои обекти са съсипани " - казват строители. Те приемат учредяването на клуба като признание за техния труд и като място за предаване на опита си.