/ Darinews.bg
Три пътни инцидента с трима пострадали за ден в Силистренско. Мъж и дете са ударени на пешеходна пътека на 23 ноември, в Силистра.

Произшествието станало в 17:15 часа, по улица „Седми септември”. 60-годишният човек и момчето - на 8 години, пресичали платното на пешеходна пътека, но били ударени от лек автомобил „Фолксваген”, шофиран от 36-годишен мъж. Двамата са получили натъртвания и охлузни рани, няма опасност за живота им. На виновния водач е съставен акт.

4 души остават в болница след смъртоносната катастрофа в Шуменско

77-годишен велосипедист е със счупен нос
след инцидент в Тутракан на кръстовището на улиците „Радецки” и „Добри Чинтулов”. Според данните до момента, велосипедистът отнел предимство на лек автомобил „Опел” и последвал сблъсък, при който възрастният човек получил фрактура на носа.

Тежкотоварен камион се обърна в Силистра, по чудо няма жертви

Без пострадали се разминало друго автопроизшествие, възникнало сутринта на кръстовището на околовръстното шосе на Силистра и пътя за Шумен. Пътувайки за Добрич, 65-годишна жена - водач на товарен автомобил „Фолксваген”, отнела предимство на лек автомобил от същата марка, движещ се по пътя Шумен-Силистра, при което колите се сблъскали. При произшествието няма пострадали хора, но са нанесени значителни имуществени вреди. Образувано е досъдебно производство.