ТИЛТ тръгва и в Добрич на 11 февруари
ТИЛТ тръгва и в Добрич на 11 февруари / София филм фест

Българският игрален филм "ТИЛТ" ще бъде представен в Добрич заедно с премиерата му за страната, съобщиха от кино "Икар". Продукцията на братя Чучкови ще бъде на екран от 11 февруари, петък. Добричкият салон е предпочетен сред първите, които да въртят лентата, тъй като е доказал пристрастието си към българското кино, уточни собственикът Илия Илиев. От днес в кино "Икар" пускат в предварителна продажба билети за прожекциите.

"ТИЛТ" е режисьорски дебют на Виктор Чучков-син, сценарият е писан съвместно с брат му Борислав Чучков. Ролите са поверени на Явор Бахаров, Радина Кърджилова, Ованес Торосян, Георги Стайков, Ивайло Драгиев, Александър Сано, Филип Аврамов. Филмът е копродукция между България и Германия. Оператор е Рали Ралчев, музиката е на Виктор Чучков, продуцент е Борислав Чучков.

Историята: В началото на 90-те години четирима приятели търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар, който ще се казва TILT. При случайна среща на Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра. Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки - действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единственият начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат.