Свършва дървената ваканция
Свършва дървената ваканция / Дарик Добрич

Днес е последният ден от тридневната дървена ваканция, която обявиха кметовете на всички общини в Добричко, с изключение на Шабла. От утре учениците са отново на училище. От Регионалния инспекторат по образование в Добрич информираха, че не са постъпвали искания от директори на учебни заведения да се удължи ваканцията.

Кметът на Балчик Николай Ангелов вече издаде заповед, с която слага край на обявената в понеделник дървена ваканция. Заради ниските температури в началото на седмицата се отмениха учебните занятия до четвъртък включително, но учениците ще трябва да се завърнат в класните стаи утре, защото сградите са отоплени и има възможност за безпрепятствено движение в града и общината.

От утре 21 януари, със заповед на кмета на община Силистра се възстановяват учебните занятия във всички училища на територията на общината. От утре в Дулово ще има учебен процес във всички училища и детски градини, като днес се припалват парните инсталации и училищата се подготвят за нормални учебни занятия.