Юлиян Стефанов и Иван Нанев  - едни от най-добрите български бриджори
Юлиян Стефанов и Иван Нанев - едни от най-добрите български бриджори / СК "Дама купа"
Над 100 български и румънски бриджори се включват в стартиращото  днес 12-то издание на  Международния бридж турнир „Търговище 2017”, информират организаторите от спортен клуб „Дама купа” – Добрич.
 
Състезателите ще спорят за наградите в два турнира - открит двойков турнир  за купа"Роса",който ще се изиграе  от 19.00 часа тази вечер и открит отборен турнир за купа"Стройкомерс", който ще започне в 10.00 ч. на 22 юли.
 
Най - атрактивното участие в турнирите е на националния отбор на България  в състав Виктор Аронов, Юлиян Стефанов, Иван Нанев, Диана Дамянова, Владимир Михов и Георги Караколев. Националите ни ще имат генерална тренировка преди участието си в Световното първенство в Лион/Франция/ през м.август,където са един от седемте европейски отбора, придобили право на изява във финалната част.

Всички състезания от бридж турнира „Търговище 2017” ще бъдат изиграни в залите на хотел"Рай", а организацията е дело на спортен клуб"Дама купа"/Добрич/  -организатор на най големите бридж прояви в страната като Международният бридж фестивал"Албена" и международните турнири в Приморско, Добрич, Павел баня, Боровец и Шумен.