Спортното училище преустановява работа
Спортното училище преустановява работа / netinfo

Нормален учебен процес се провежда в Езикова гимназия “Гео Милев”, ПМГ “Иван Вазов”, СОУ “П. Р. Славейков” и ОУ “Стефан Караджа” с отопление на течно гориво. В СОУ “Дора Габе”, ОУ “Йордан Йовков” и ОУ “Панайот Волов се провеждат учебни занятия с отопление на ел. енергия. От днес е възобновен учебният процес в ОУ “Христо Ботев”, СОУ “Димитър Талев”, ОУ “Н. Й. Вапцаров”, ОУ “Отец Паисий” и ОУ “Хан Аспарух”, съобщават от общината.

От 15.01.2009 / четвъртък/ се възстановяват учебните занятия в ОУ “Бачо Киро”, които ще се провеждат от 14.00 часа в сградата на ОУ “Н. Й. Вапцаров”. Спортно училище “Г. С. Раковски” преустановява работа, поради ниски температури в класните стаи. На 15 януари с пълен капацитет ще работят ЦДГ № 10, 26, 27, 33 с отопление на течно гориво. Осигурена е дежурна група и в ЦДГ № 9. Шестте детски ясли работят с дежурни групи.

От утре ще бъде възстановен и учебният процесв ОУ "Хр. Смирненски". Начален курс от 1 до 4к лас ще водят учебни занятия от 08.00 часа в ОУ "Стефан Караджа". Учениците от 5 до 8 клас на ОУ "Христо Смирненски" ще се обучаватот 13.10 часа в ОУ "Христо Ботев".