Скандална британка живее в добричко село
Скандална британка живее в добричко село / netinfo

Скандалната британка, за която писа таблоидът "Сънди пийпъл", живее в добруджанското село Росеново, стана ясно днес.

Според изданието, цитирано от БТА, 37 годишната Пола Робъртс получавала с измами социални помощи във Великобритания, а в България принуждавала двамата си сина да живеят в мръсна дупка. В същото време тя се развличала с двама любовници.

Британката живее в Росеново от 2005-та година, когато си купила къща в центъра на селото. С нея в България са двамата й сина - Чарли на 13 и Шейн на 15 години.

В двора им и извън него цари страшна мръсотия, разказа кметицата на Росеново Ивелина Маринова. В двора живеели 7 кучета, магаре и прасе. Маринова няколко пъти предупреждавала Пола да почисти, но резултати нямало.

Според кметицата британското семейство не правело скандали и не се карало със съселяните.

Синовете на Робъртс не ходели на училище. Ивелина Маринова сподели, че е изискала от полицията данни за децата и ще ги предостави на отдела за закрила на детето в Добрич. Не се знае дали момчетата са нейни, или приемни, допълни Маринова. В селото се говорело, че Пола има в Англия още три по-големи деца.

В къщата на Робъртс непрекъснато се навъртали двама роми от Божурово. По думите на Маринова единият бил наркоман, а другият - бивш затворник.