Системата Сиела е на разположение в библиотека Дора Габе
Системата Сиела е на разположение в библиотека Дора Габе / netinfo

Правно-информационната система "Сиела", специализирана в областта на издаването на юридическа литература и нормативни актове, вече е на разположение на потребителите на Регионална библиотека "Дора Габе", съобщават от културната институция. Абонаментът е осигурен с подкрепата на Програма "Глоб@лни библиотеки - България". 

Регионална библиотека „Дора Габе" предлага безплатен онлайн достъп за гражданите до бази данни от закони, наредби, процедури, регистър на фирми, нормативна база в сферата на образованието и др. /Сиела Норми, Сиела Процедури, Сиела Евро, Сиела Инфо, Сиела Инфомедия, Сиела Образование/.

Големи възможности за читателите, които редовно преглеждат периодичните издания, дава Сиела ИнфоМедия, в която ежедневно постъпва пълната новинарска информация и позволява да се следи целия новинарския поток, изтекъл в електронните и печатни медии.

Читателите на библиотеката ще бъдат консултирани от библиотечни специалисти при търсене и използване на информацията и могат да ползват базите данни всеки делничен ден в Център за информация и справочно-библиографско обслужване и Обща читалня от 8.30 ч. от 18.30 ч.