Силистра има нов заместник-кмет
Силистра има нов заместник-кмет / Община Силистра

28-годишният Мирослав Тодоров е новият заместник-кмет по финанси в Община Силистра. Той бе представен официално от кмета д-р Юлиян Найденов по време на провелото се заседание на Общински съвет. От трибуната на Местния парламент Мирослав Тодоров заяви, че ще работи за финансова стабилност и ускорено развитие на общината.

Мирослав Тодоров е академичен наставник на студенти в Стопанска академия "Димитър А. Ценов", Свищов и асистент преподавател във висшето училище, Факултет "Стопанска отчетност", Катедра "Счетоводна отчетност". От представената на сайта на общината кратка визитка на новия финансист №1 на общината, научаваме още, че той е магистър по специалността "Право" във Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Предстои му защита на степен "доктор" по научна специалност Счетоводна отчетност, контрол и анализ на стопанската дейност.

След встъпването в длъжност на кмета д-р Юлиян Найденов, след Местни избори `2015, постовете си от предходния мандат запазиха заместник-кметът "Хуманитарни дейности и образовани" Денка Михайлова и заместник-кметът "Устройство на територията" Емил Гойчев. Мястото на трети заместник-кмет"Финанси и икономика" остана непопълнено, тъй като предходният титуляр Димо Стоев напусна поста малко преди началото на предизборната кампания.