Силен старт на българските бриджори на 37-я Международен бридж фестивал "Албена 2019 г."
Силен старт на българските бриджори на 37-я Международен бридж фестивал "Албена 2019 г." / СК "Дама купа"
Състезателките от женския национален отбор на България Мариана Рибарска и Даниела Григорова /София/, са победителки в първия двойков турнир от 37-я Международен бридж фестивал "Албена 2019 г." На второ място се класираха варненските доайени на бриджа Добрин Райков и Валентин Иванов, а трети останаха руските бриджори Дмитрий Фазуненко и Константин Финагин.
 
Силен старт на българските бриджори на 37-я Международен бридж фестивал "Албена 2019 г."
СК "Дама купа"

Днес от 15,30 часа е вторият едносесиен двойков турнир, в който резултатите ще бъдат пресмятани в импове, а утре по същото време ще стартира третият турнир.

В петък от 15,30ч. е блиц отборният турнир /7 кръга по 4 игри/, а в празничните дни събота и неделя е очакваният с нетърпение  двусесиен турнир за смесени двойки, чийто призьори ще станат притежатели на купите на организаторите от спортен клуб ''Дама купа".

В първия ден на новата седмица ще се състои  едносесийният  двойков турнир за купите на домакините от хотелски комплекс "Фламинго Гранд". Във идните вторник,сряда и четвъртък е най - масовата проява – откритият  двойков форум "Конгрес Албена", където ще се включат и всички звезди, завърнали се от откритото европейско първенство по бридж в Истанбул.

Във финалните три дни е най - престижното състезание - откритият отборен турнир, който ще бъде излъчван директно в световния бридж сайт "Bridge Base Online" /BBO/.