Ще избират Мини Мис и Мистър Добрич
Ще избират Мини Мис и Мистър Добрич / netinfo

Конкурс “Мини Мис и мини Мистър Добрич” ще се проведе на 16 юли от 18.00 часа на площад „Свобода”. В шоуто могат да вземат участие малчугани на възраст от три до дванадесет години. Проявата е под патронажа на кмета на Добрич Детелина Николова. Водещ на шоуто ще бъде актрисата Илиaна Балийска.

Конкурсът ще премине в две възрастови групи от 3 до 6 и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур е танц по песни от шоуто и трети тур е индивидуална изява без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна. В първи тур мини господата ще бъдат културисти и ще демонстрират мускули, във втори тур ще се надпреварват в канадска борба в категориите “динозавър” до 12 години и “комар’” до три години. Третият тур, който е решаващ, представлява индивидуална изява. Класираните от първо до шесто място ще представят Добрич в националния тв - конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” в София на 28 септември.

Желаещите да участват да заповядат на 16.07.2012 г. на площад „Свобода”. Регистрацията на всички участници ще се състои преди началото на шоуто от 18.00 часа. Участието е безплатно.