Добрич отново е домакин на шоуто Мини мис и Мини мистър
Добрич отново е домакин на шоуто Мини мис и Мини мистър / Община Добрич
Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното Палаво шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” гостува отново в Добрич.  Забавленията за малки и големи ще стартират от 18.00 часа на сцената на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Добрич Йордан Йорданов и е част от юбилейния ХХ Фестивал на детското творчество „Малки Големи Таланти“.
 
Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска - една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танци по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна)

При мини господата първият тур е под наслов „ артисти – културисти”, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране. Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят град Добрич на юбилейния ХХ Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2018 на 29 септември в Националния дворец на децата в София.

Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите ще бъдат раздадени награди.

Записването на всички участници ще стартира един час по-рано от началото на шоуто - от 17.00 часа на сцената на площад „Свобода”.