Счупиха прозорец на консултантския офис на ДПС
Счупиха прозорец на консултантския офис на ДПС / ДПС

Един от прозорците на приемната на Информационно-консултантския офис на ДПС е бил счупен през почивните дни на изминалата седмица, информират от там. Стъклото най-вероятно е счупено с камък. В самото помещение не е проникнато и по тази причина не е задействана охранителната система.

Служителите в офиса са установили инцидента на 8 ноември и са уведомили полицията, но досега не са открити необходимите улики, за да бъде проведено разследване.

Информационно-консултантският офис работи от края на миналата година като място за среща с избиратели и като приемна на евродепутата Метин Казак и на народния представител от Добрички регион в българския парламент - Корман Исмаилов, припомнят от ДПС.

Офисът предлага  консултации по европейски проекти, както и информация  за дейността на Народното събрание. Сред основните приоритети е работата по образователни проекти с младите хора и активизиране на неправителствения сектор в региона.

Във връзка с инцидента от ДПС разпространиха обръщение до медиите, в което се казва: "Искрено се надяваме случилото се да не е акт на враждебност към работата на съвместния офис на евродепутата Метин Казак и на народния представител от Добрички регион в българския парламент - Корман Исмаилов, както и срещу дейността на ДПС като парламентарно представена политическа партия и инициативите на членовете на младежката организация на движението в цялата страна."