Румънеца и Енчев заснеха летния си хит в Албена
Румънеца и Енчев заснеха летния си хит в Албена / КК Албена - пресцентър

В разгара на лятото, любимото хип хоп дуо на България - Румънеца и Енчев подарява на всички свои фенове официалното видео към последния си сингъл – „Пак на море”. Музикалният клип дебютира с ексклузивна премиера в най-популярната българска платформа за видео споделяне – vbox7.com. Видеото към” Пак на море” е най-мащабната продукция до момента в 15-годишната кариера на изпълнителите и дава категорична заявка за най-успешния международен проект на дуета до момента.

„Имаме абсолютно всичко, което включва един незабравим летен купон – горещи момичета в супер секси бански, страхотни плажни танци, екстремни водни спортове, преследване с луксозни автомобили, плажен тенис, високо скоростна яхта и още и още… Аз карам водни ски с повече от 100 км/час, а Румънеца рапира от парашут над най-добрия плаж в България, този на Албена. Част от най-горещите кадри на видеото са реализирани на частен плаж в един от най-луксозните голф комплекси в Европа – Thracian Cliffs в Каварна. За трите снимачни дни имаме над 14 часа суров материал, като една много сериозна част не успя да влезе във финалната версия на клипа” - споделя Енчев.

„Отправям специални благодарности към целия екип от над 70 души по създаването на видеото и на нашите домакини и генерални спонсори по този мащабен проект – курортен комплекс Албена, които предлагат най-добрите условия по българското Черноморие да „споделиш” лятото” -  добавя Румънеца.

Официалното видео на „Пак на море” е към radio edit версията на сингъла, като в най-скоро време ще е финализирана и видео версията на dance ремикса на парчето. В момента Румънеца и Енчев и екипа на Селект Мюзик Медия работят усилено върху английския вариант на песента и видеото.