Рокери събират пари за децата от дом Дъга
Рокери събират пари за децата от дом Дъга / netinfo

Благотворителен концерт за децата от дом "Дъга" организират мотоклуб „Рицари 69" и община Добрич. Събитието се провежда през целия ден в Общинския младежки център „Захари Стоянов".

На входа на концертната зала е поставена кутия, в която вместо билетче за вход, всеки ще може да дари сумата, която желае. Мотористите от клуба са решили да подарят дрехи и компютри за децата от социалното заведение.

Рокери събират пари за децата от дом "Дъга"
netinfo

Благотворителният концерт стартира с образователна лекция за безопасността по пътищата, представена от инспектори от Пътна полиция. Програмата продължава с фолклорни изпълнения на ансамбъл "Добруджа". На сцената ще бъде представен и спектакъл на Държавния куклен театър "Дора Габе", посветен на темата за безопасността на движението. В концерта ще се включат и таланти от СОУ "Климент Охридски".

Безплатни снимки за всички желаещи предлагат добрички фотографи, които се присъединяват към идеята на рокерите от "Рицари 69". Малко след 18.00 часа започва концерт на групата "Обратен ефект". На финала рицарите от мотоклуба ще обявят публично събраните средства.

Мотоклуб "Рицари 69" е регистриран през месец юни тази година. В него членуват 18 рокери, обединени от любовта към моторите и рок-музиката.