/ БГНЕС
Изградени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на селото
Започна специализирана полицейска операция в добричкото село Стожер под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич под ръководството на Окръжната прокуратура тази сутрин започна масирана полицейска операция в селото, съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.

387 души проверени в акцията срещу битовата престъпност в Добрич

Населеното място е блокирано от служители на ОД на МВР, изградени са контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите на селото. Проверяват се хора и автомобили, като целта на операцията е противодействие на битовата престъпност и престъпленията по транспорта.

Ще бъдат издирени обвиняеми, срещу които се водят по повече от две досъдебни производства, издирвани лица и ще бъде извършена проверка на криминалния контингент. Това е втората специализирана полицейска операция, която се провежда в съдебния район на Окръжната прокуратура в Добрич през последната седмица.

Спецоперация в Добрич срещу битовата престъпност

Както е известно, на 6 февруари тази година органите на реда от ОД на МВР съвместно с жандармерията проведоха операция против битовата престъпност в три добрички квартала – „Изгрев“, „Балик“ и „Иглика“. Специализираната полицейска операция в село Стожер ще продължи до късно тази вечер.