Прошко Прошков гостува в Добрич
Прошко Прошков гостува в Добрич / Sofia Photo Agency, архив

Прошко Прошков от Националния съвет на „Движение България на гражданите" гостува в Добрич, съобщават от движението. Съвместно с областното ръководство на партията той ще представи на пресконференция новите ръководства на движението в общините Балчик, Каварна и Генерал Тошево. С представителите от общините ще бъдат дискутирани актуални политически въпроси.

Ръководствата на над 70 областни и общински структури на "България на гражданите" в 19 области бяха утвърдени на 4 декември в София от Националния съвет на движението. Това е третата вълна на избор на местни екипи в цялата страна, уточняват от партията.

За председател на организацията в Балчик е избран икономистът Илийчо Илиев, в състава на ръководството влизат кметът на село Гурково Тодор Георгиев, Михаил Михайлов и Иван Ганев. Адвокатът Красимир Панайотов ще ръководи общинската организация в Генерал Тошево заедно с Иван Балабанов и Боян Стоянов, както и студентката Мария Стоянова. Председател на партийната организация в Каварна е Дарина Аргирова-Митева. В ръководството са избрани Веселин Василев и Милена Димитрова.