Преподаватели организираха парти за студенти
Преподаватели организираха парти за студенти / ВУМК

Традиционното преподавателско парти се проведе за 19-ти пореден път във Висше училище Международен колеж. Преподавателите, начело с ректора доц.Тодор Радев, организираха шоу за студентския празник 8-ми декември, за да покажат на студентите, че и те могат да се забавляват. По традиция ястията и напитките бяха сервирани от лекторите.

Купонът бе открит с танц под звуците на най-слушаната песен през годината „Какво казва лисицата?“(„What does the fox say?“), изпълнен от преподаватели и административния състав на ВУМК. Лекторите се превъплътиха в образи на животни специално за изпълнението на танца, за да бъдат в синхрон с видеото на песента. Oсвен завидни танцувални умения, преподавателите показаха и доста добри певчески заложби с изпълнението на песента Help на Бийтълс.

Велико Димитров - ученик в английската гимназия „Райко Цончев“, изпълни две песни, с които отправи поздрав към всички гости на партито.

Специално за студентите бяха организирани забавни игри, сред които бяха танц с преподаватели и играта „Познай кой съм аз?“, в която студентите трябваше да разпознаят своите преподаватели от детските им снимки. За победителите имаше специални награди.