Пребиха жена на битака в Добрич
Пребиха жена на битака в Добрич / netinfo

42-годишната добричлийка Цветана Вълчанова е била нападната и пребита вчера сутринта до битака в Добрич, съобщи с писмо до медиите журналистът Николай Мирчев – неин близък, който разпространи в You Tube видеоклип с разказа й  http://youtu.be/eRJPiKbQvXU

Нападението се е случило в 5.50 часа на 200 м от идеалния център на града, в малък участък на ул.”Христо Ботев”, между булевардите Русия и Добруджа. Инцидентът е станал, докато жената е отивала до работното си място - павилион за цигари и вестници. Мъжът, който според свидетелството на Вълчанова е от ромски произход, я засипал със силни юмручни удари, в резултат на които чупи носа й. Задърпал и чантата й, в която е нямало пари. В това време камион за събиране на сметта се насочва по отсечката. Шофьорът със звуков и светлинен сигнал привлича вниманието на побойника и го принуждава да побегне и да остави Цветана. Жената е откарана в болницата. След бърза реакция на полицаите побойникът е заловен и разпознат по-късно от пострадалата.

„Не беше пиян или дрогиран, знаеше какво прави и просто изливаше някаква агресия върху мен. Там ме нападат за втори път, миналата седмица там нападнаха моя клиентка. Защо не се освети повече тази част на града /т.н. битак/, или да се сложи охрана, защото там често нападат хора. Живеем в страшни времена, поне нека се направи малкото, за да се опазят хората”, разказва жената.