/ ThinkStock/Getty Images
30 -годишен мъж от село Дуранкулак катастрофира след обилно количество изпит алкохол, съобщават от полицията. Случаят е от неделния ден. Съобщение за възникнал пътен инцидент в района на Дуранкулак е получено в полицията в 13.55 часа.

Хванаха 37-годишен да кара мотопед с 2,79 промила алкохол

На място служителите установили, че в крайпътна нива се е преобърнал лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 30-годишния. Установено е, че се е движил с несъобразена скорост. По колата са нанесени материални щети, няма пострадали.

При справка в информационните масиви на МВР станало ясно, че регистрационните табели са издадени за лек автомобил „Трабант”, а при проверка за употреба на алкохол се оказало, че има 2,52 промила в издишания от шофьора въздух. Мъжът е задържан за 24 часа. Образувани са бързи полицейски производства.

Хванаха мъж, качил се да шофира с 2,44 промила алкохол

Още един пиян водач е засечен през почивните дни - на 10 ноември в полунощ по околовръстния път на Добрич, района на „Сердика”. 49-годишен мъж от село Стефан Караджа карал лек автомобил „Хюндай”. Неговата проба с дрегер показала 2,31 промила.