"Дийп зоун проджект" в Каварна
"Дийп зоун проджект" в Каварна / община Каварна
Каварненци и гостите на града ще станат свидетели на незабравимо огнено шоу тази вечер в морската зона на Каварна. Там за четвърти път ще се проведе атрактивната Огнена фиеста. Зрелищното събитие отново ще акценти на емблемата на района – нос Чиракман.
 
От 21 часа на на малката буна една от най-популярните български групи Deep Zone Project ще изпълни своите хитове и ремикси на златни родни класики.
 
Групата е в състав добричлийката Ева Мария (вокал), Danny Dimitroff (китара) и създателят на проекта DJ Dian Solo.
 
Община Каварна информира всички граждани и гости на града, че фирма ще превозва всички желаещи, които искат да посетят Огнена фиеста „Чиракман `2019” в Морска зона - Каварна. Автобусите ще се движат по обичайния си маршрут от 19:00 часа на всеки 30 минути, до приключване на огненото шоу.  

Съботният ден ще предложи още едно атрактивно събитие в Каварна. Класик рали „Варненски автомобилен събор“ ще премине през града около 15.30 часа. В него ще се включат и два екипажа от Каварна. Домакините Детелин Нанев с ретро автомобил „Ситроен“ и Иво Янков с ретро автомобил „Лада“ ще посрещнат ретро колите, които се очаква да пристигнат на централната пешеходна зона в Каварна.

В ралито до момента има записани 20 ретро автомобила от Каварна, Варна, Пловдив, София, Бургас, Разград, Русе и Търговище. Участие ще вземат само коли, произведени не по-късно от 1990 година, а до момента най-старият записан автомобил е „Триумф“ от 1967 година.