Общината обяви конкурс за управител на ДКЦ - І
Общината обяви конкурс за управител на ДКЦ - І / Дарик Добрич

Община Добрич обяви конкурс за управител на „ДКЦ- І Добрич“ООД. Изискванията към кандидатите са да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина или дентална медицина и квалификация по здравен мениджмънт или лица с образователно-квалификационна степен "магистър" по икономика и управление с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването.

Кандидатите трябва да имат най-малко пет години трудов стаж като лекари или икономисти и да имат придобита специалност. Те трябва да притежават управленски опит минимум 3 години.

Заявленията за участие в конкурса, заедно с необходимите документи се подават от кандидатите в запечатан плик и се завеждат в деловодството на Община град Добрич. Програмата за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период се представя едновременно с документите за участие в конкурса в отделен запечатан плик.

Документи се приемат  до 17 часа на 28 април. Конкурсът ще се проведе в малката заседателна зала на Община град Добрич на 4 май от 15 часа.

По информация на Дарик в конкурса ще участват няколко бивши ръководители на лечебни заведения в Добрич.