конкурс за коледна картичка
конкурс за коледна картичка / Д. Добрович
И тази година Община Добрич организира конкурс за коледна картичка, в който могат да участват ученици от първи до четвърти клас. Kартичките на коледна тематика трябва да бъдат двойни, формат – бизнес клас, размер – 210х105 мм, рисувани или изработени с материали и техники по избор. На гърба, всеки автор трябва да изпише: трите имена, възраст, клас, училище.

Представените за конкурса картички ще бъдат оценени по критерии като естетика, стил, оригиналност и самостоятелно изпълнение (без помощ от родител или учител) и съответствие с размерите и формата на заявените условия.

Крайният срок за предаване е 29 ноември 2018 година в дирекция „Хуманитарни дейности“ – ул. „Независимост“ 7, ет. 8, стая 812. Победителите ще бъдат обявени на 3 декември. За първите места са предвидени атрактивни награди - таблет, мобилен телефон, детски часовник.

Картичките ще бъдат изпращани до партньорски градове, чуждестранен дипломатически корпус в България, фирми и организации в Добрич, страната и чужбина, съобщават от Община Добрич.