Община Балчик 
Община Балчик  / Дарик Добрич
„Ден на отворени врати“ ще се проведе от 12:00 часа в Община Балчик. Събитието е част от Национална кампания ЗАЕДНО за ЕВРОПА“, която мрежата от 27 Областни информационни центъра в Република България изпълнява в периода от 10 март 2017 г. – 20 май 2017 г. Модератор е Областен информационен център – Добрич.

Лектор от Центъра за развитие на човешките ресурси- София ще представи възможностите за финансиране в сферите на образованието и младежките дейности, насочени към училища и детски градини.  По време на събитието представители на училищата ще представят своите успешни проекти, ще покажат и разкажат за постиганите резултати. Ще се проведат дискусии, в които участниците ще споделят своя опит, предизвикателствата, пред които са били изправени и възможностите за осигуряване на устойчивост на резултатите по проектите.

Представителите на ОИЦ - Добрич ще представят актуалните възможности за кандидатстване по ЕСИФ  с акцент върху бъдещото председателство на България на Съвета на Европейския съюз.