Обществената трапезария в Добрич отваря на 1 май
Обществената трапезария в Добрич отваря на 1 май / dobrich.bg

Одобрените да бъдат включени в услугата "обществена трапезария" в Добрич в периода 1 май - 31 декември 2013 г., трябва да се явят на 1 май в сградата на Дома за стари хора - в Лозята. Между 11.00 и 13.00 часа там ще бъдат раздадени хранителни пакети за дните от 1 до 6 май включително. Списъка с имената на одобрените е изнесен от 28 април на 11-я етаж на бившия партиен дом на ул."Независимост" №7.

След празниците снабдяването с топъл обяд ще започне в двата традиционни пункта - в приюта към храм "Света Троица" и в клуба на пенсионера по ул."Отец Паисий" №82.

253 заявления бяха подадени за ползване на услугата в Добрич за периода 1 май - 31 декември т.г. Одобрените са 112 души. Услугата се предоставя вече четвърта поред година. Сред подалите документи този път преобладаваха пенсионерите с много ниски доходи, самотно живеещи или с увреждания. Припомням, че от отдел "Социална политика" поясниха, че при избора се съблюдава одобрените за трапезария да не се повтарят с ползвателите от предишни периоди.