Обявиха конкурс за видео клип по пътна безопасност
Обявиха конкурс за видео клип по пътна безопасност / DarikNews.bg, архив

Сдружение „България Вита” и групата „Застъпници по пътна безопасност Добрич” организират конкурс за видео клип по пътна безопасност, съобщават от сдружението. Младите хора на възраст до 29  години от град Добрич са поканени да участват в конкурса за изработка на любителски  творчески видео клип, наречен „ПАЗИ И НАС”. Целта му е повишаване на безопасността по пътищата в Добрич. Участниците могат да изразят позицията си по проблемите на пътната безопасност и да станат катализатори на промяната в обществото за безопасни пътища, посочват от сдружението.

Видеоматериалът трябва да не е по-дълъг от 4 минути и да е в „wma”формат. Той трябва да илюстрира следните теми: как безопасността на движение подобрява живота на гражданите и прави нашия град по-добро място за живеене; как ангажирането с проблемите по пътна безопасност може да ни направи по-отговорни на пътя и може да отговори на един от най-важните въпроси на днешния ден.

Наградите в конкурса ще бъдат рекламни тематични материали, предоставени от   Сдружение “Отворена младеж” - грамоти за участие, флаш памет 4GB със силиконова гривна, органайзери, силиконови гривни, магнити за хладилник, визитници, химикалки, значки и др.

Една от наградите е 3-дневен стаж в професионална фирма за видео заснемане и местна медия с видео-новини.

Краен срок за предоставяне на материалите е 25 март  2014 г. на електронен адрес: bgvita_2006@gmail.com и във фейсбук: https://www.facebook.com/zastypnici?ref=hl