Областният информационен център прави изложби и концерти във всички общини
Областният информационен център прави изложби и концерти във всички общини / ОИЦ - Добрич

Изложби „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020 г." подрежда Областен информационен център - Добрич от 24 до 30 ноември във всички общини на областта. В тях ще бъдат показани снимки и информация за реализираните до момента проекти по оперативните програми през периода 2007-2013 г..

В шестте дни на инициативата ще се организират и безплатни за местната общественост концерти. Експертите от Областния център ще присъстват с мобилен офис във всички общини, където ще дават допълнителна информация за проектите, включени в изложбата; за подготовката на оперативните програми за предстоящия период; нормативните документи, свързани с изпълнението на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ); информационни и рекламни материали.

Програмата предвижда мобилният офис да бъде днес в Генерал Тошево в 17.30 ч. в читалище "Светлина" с концерт на трио Cood company jazz; на 25 ноември в същия час е програмата в Балчик, Каменна зала "Двореца"; 26 ноември - Каварна, читалище "Съгласие"; 28 ноември - Шабла, читалище "Зора".

На 29 ноември от 12.00 ч. ще бъде срещата в Крушари, читалище "Йордан Драгнев" с концерт на трио "Големите тенори", а от 17.00 ч. мобилният офис ще бъде в село Дончево. Същата програма ще гледат и в Тервел - в читалище "Димитър Дончев - Доктора" от 16.00 ч. на 30 ноември.

Събитието на Областния информационен център в Добрич е на 27 ноември от 18.00 ч. в Органова зала, където ще се състои и концерт на струнен квартет "Интро".

Областният информационен център прави изложби и концерти във всички общини
netinfo