Намереният край Батово скелет е на Марияна Енева?
Намереният край Батово скелет е на Марияна Енева? / netinfo
Изровеният скелет край добруджанското село Батово е на изчезналата през 1995-та година Марияна Иванова Енева, научи ДАРИК.

Както вече DARIKNEWS писа на 25 октомври в гората между селата Одърци и Батово бяха открити костите на изчезнала преди повече от 10 години жена. При костите са билинамерени ботуши и яке. Източници потвърдиха за ДАРИК, че е установено, че жената е била удушена.

Следите на 32-годишната Марияна Енева се губят от 1 февруари 1995-та година. Бащата Иван Енев все още не е уведомен официално.

В първия февруарски ден прези 12 години Марияна се връщала със съпруга си Тошко Илиев от село Стефаново. Когато пристигнали в Добрич двамата се разделили. Тя отишла до магазина и така и не се прибрала в къщи.

В началота на тази седмица на брифинг в Балчик министър Румен Петков обеща, че по случаите с изчезнали добруджанци ще има разкрития съвсем скоро. Очаква се това да стане през следващата седмица.

24 са случаите на безследно изчезнали хора от Добричко от 1993 година насам. По 17 от тях работата на полицията бе възобновена след многократни настоявания на близките на изчезналите.