Младши експерти трупаха опит и стаж в Областна администрация
Младши експерти трупаха опит и стаж в Областна администрация / Областна администрация - Добрич

Националнатата програма „Старт на кариерата” успешно приключи за трима младши експерти, постъпили на работа преди 9 месеца в Областна администрация – Добрич, информираха от ведомството. В институцията има ново попълнение от юрист – стажант.

В продължение на 9 месеца младшите експерти придобиваха професионален опит и трудов стаж по програмата на Министерство на труда и социалната политика в Областна администрация.

В последния им работен ден, Областният управител Недко Марчев им връчи грамоти за личен принос и отговорно отношение при изпълнение на задълженията им като младши експерти и отправи пожелания за късмет и успешна реализация.

На 1 август, екипът на Областна администрация посрещна ново попълнение в състава си – стажант-юрист по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация за 2014 г. В продължение на един месец Ирина Стоева – студент III курс право в СУ „Св. Кл. Охридски“, ще повишава своята професионална подготовка и ще придобива практически познания за дейността на институцията.