Иначе казано
Иначе казано
Младежки театър "Николай Бинев"-София ще гостува в Добрич с постановката „Иначе казано” на режисьора Владимир Петков. В ролите ще можем да видим Мариана Миланова и Рая Пеева, както и Георги Кадурин и Веселин Калановски. Представлението е на 5 юни, от 19.00 часа на сцената на Драматичния театър.
 
Премиера на мюзикъла "Кастинг"

Автор на пиесата е известният френски драматург Флориан Зелер, удостоен с множество престижни номинации и награди, включително за френските театрални награди „Молиер“. Английският всекидневник "Гардиан" го определя като „най-вълнуващият драматург на нашето време“.

Преводът на пиесата е на Снежина Русинова-Здравкова. Сценографията и костюмите са дело на проф. Чайка Петрушева. Композитор е Михаил Шишков–син, а един от най-изявените български хореографи – Мила Искренова, също е част от постановъчния екип.

Откриват ученическа изложба по проект "Големите майстори и малките художници"

Една вечер Даниел (Георги Кадурин) и съпругата му Изабел (Мариана Миланова) решават да поканят на гости своя приятел Патрик (Веселин Калановски), който от своя страна е решил да ги запознае с младата си приятелка Ема (Рая Пеева), заради която е напуснал бившата си съпруга.

Но тази среща се превръща в ураган в главите на домакините, който нарушава удобното им равновесие. Свободни ли сме в изборите си, докъде можем да стигнем понесени на крилете на желанието и способни ли сме да преосмислим живота си са основните въпроси, които се задават в това представление, се казва в анотацията.