Второ издание на уоркшопа за здравословен начин на живот - "Храните днес" се проведе в Младежки център - Добрич. Събитието бе посветено и на Световния ден на храните 2017, който насочва вниманието към развиване на селските райони и намаляване на миграцията. Участниците разбраха повече за целите за устойчиво развитие, целящи премахването на глада от планетата до 2030 г.
Младите хора показаха, че мислят за своето бъдеще. В кулинарно изложение те представиха домашно приготвени здравословни храни като мъфини, протеинови барчета, здравословни хапки, бисквити от лимец, чия с кисело мляко и грозде, домашна сметана, сандвичи с авокадо и др. В края на уоркшопа всички дегустираха приготвените храни, обмениха опит в майсторенето и записаха рецептите.
Младите хора показаха, че мислят за своето бъдеще. В кулинарно изложение те представиха домашно приготвени здравословни храни като мъфини, протеинови барчета, здравословни хапки, бисквити от лимец, чия с кисело мляко и грозде, домашна сметана, сандвичи с авокадо и др. В края на уоркшопа всички дегустираха приготвените храни, обмениха опит в майсторенето и записаха рецептите.