Мейзи Уилямс от Бони М си пожела отмора с коктейли
Мейзи Уилямс от Бони М си пожела отмора с коктейли / netinfo

Фронтдамата на легендарните Бони М Мейзи Уилямс сподели, че вече няма търпение за началото на голямото лятно турне на диско легендите у нас, което започва от Добрич на 29 юни и ще премине през Варна, Шумен и Бургас, съобщават от  продуцентска компания „Арт БГ".

За времето на престоя си у нас известната с целесъобразния си начин на живот шоколадова дискокралица  Мейзи Уилямс е поръчала само леки храни като салати, морски деликатеси и пресни плодове, както и различни видове безалкохолни коктейли. Мейзи отказва всякакъв алкохол, което е част от тайната й за поддържане на перфектна фигура.

За концертите в Добрич четиримата от Бони М много държат да се отдадат на дълги разходки, за да се запознаят със забележителностите  и да  се потопят изцяло в атмосферата на града.

Всеки  от предстоящите четири концерта на Бони М ще бъде уникален, обещават Мейзи Уилямс и колегите й. Зрителите в Добрич, Варна, Шумен и Бургас ще бъдат зашеметени от мащабите и пищността на шоуто, което диско легендите ще им поднесат. Специална сценография, новаторски аранжименти и разбира се незабравими хитове като Daddy Cool, Rasputin, Rivers of Babylon и много други очакват публиката на това единствено по рода си турне.