Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
Мая Димитрова: Можем да променим Добрич / Дарик Добрич

БСП - Добрич закри предизборната си кампания с тържествен концерт в залата на ДТ”Йордан Йовков”. Пред членове и симпатизанти на партията излезе кандидатът на социалистите за кмет на Добрич Мая Димитрова и кандидатите за общински съветници.  Това е отборът с бюлетина номер 14 на местните избори, който през изтеклите дни се срещна с много хора, представи платформата и приоритетите си, който знае проблемите на града и може да промени Добрич за по-добро, заяви пред присъстващите Мая Димитрова.

Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
netinfo

"За никого не е тайна, че градът ни с всеки изминал ден намалява, затваряме училища, намаляват децата в детските градини. Дайте ни доверието си, подкрепете ни, за да можем да върнем децата си в Добрич, за да можем да променим икономическия климат в нашия град. Гласувайте, за да не решава някой друг съдбата на града ни в следващите 4 години", призова тя.

Мая Димитрова е кандидатът за кмет, който ще върне човещината и справедливостта в политиката на Добрич, беше посочено пред присъстващите.

Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
netinfo

Подкрепата си за кандидатите на БСП заяви и народният представител от БСП Корнелия Нинова, която присъства на закриването на кампанията в Добрич.
"Дойдох , за да подкрепя Мая и кандидатите за общински съветници, защото са подготвени професионалисти, които ще работят за добруването на общината", каза Корнелия Нинова. Тя подчерта, че познава лично кандидатът за кмет Мая Димитрова и част от кандидатите за общински съветници като почтени и достойни хора, които няма да излъжат.

Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
netinfo

"Гласувайте с разум, защото от  кмета и общинските съветници ще зависи много за ежедневието. Нашите хора гарантират общинско образование, общинско здравеопазване и ниски данъци, но за да го направят те трябва да имат мнозинство в Общинския съвет, трябва да имат сили и енергия, която да дойде от вас", каза Нинова.
Тя подчерта, че е важно да  има висока избирателна активност, за да не бъдат избирани хора с купен вот.
"Дайте свободно гласа си, изразете  волята си, покажете български характер, изберете най-достойните. Аз вярвам, че това е отборът на БСП и разчитам на вашата подкрепа за него на 25 октомври с номер 14", призова Корнелия Нинова.
Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
netinfo

Закриването на кампанията продължи с концерт, в който се включиха талантливи млади изпълнители от Добрич.

Мая Димитрова: Можем да променим Добрич
netinfo