Летни занимания за деца в Добрич
Летни занимания за деца в Добрич / Дарик Добрич, архив

Лятна програма за деца се предлага от тази седмица в Художествена галерия Добрич. Всеки вторник и четвъртък през месец юли от 10.30 ч. на цена от 1 лев, специалистът на галерията Венета Иванова ще занимава учениците с изобразително и приложно изкуство.

Летни клубове по интереси "Играй и учи" започват и в Регионална библиотека "Дора Габе". Всеки вторник, сряда и четвъртък до края на август, от 10.00 до 12.00 ч., там ще се провеждат занимания - четене на приказки - в Стаята на приказките в Детския отдел /във вторник/; забавно-познавателни игри - във фоайето /в сряда/ и прожекции на детски филми - във видеозалата на библиотеката/в четвъртък/.

Летни предложения за децата в Добрич има и в Младежкия център, където тече "Еко лято" - всеки ден от 9.00 до 13.00 ч. - със забавни и спортни игри, училище по народни танци, посещения в зоопарка и басейн "Резиденция"; както и в Читалище "Йордан Йовков", където децата се занимават целодневно - от 8.00 до 17.30 ч. със занятия по интереси - музика, рисуване, английски език, приказки, танци и др..