Културни акценти
Културни акценти / Дарик Добрич, архив

Изложба от рисунки на деца от ЦДГ №20 „Радост” по проект „Откриване и разбиране на европейските култури чрез изучаване на техните традиции и изкуства“, ще се открие в 16.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе“. Проектът е по програма „Коменски“.

Концерт на възпитаници на СОУ „Димитър Талев“ по повод 25 години от създаването на училището ще се състои от 17.00 часа на площад „Свобода“.

Годишната продукция на Школата по пиано при Общински младежки център с ръководител Детелина Захариева и на Детска вокална група „Сладурковци“ при ОМЦ с вокален педагог Е. Карабельова ще се състои от 18.00 часа в концертната зала на  Общински младежки център.

 

Спектакълът „Спирка последна“ от Христо Бойчев ще се играе от 19 часа в драматичния театър. Постановката е на Костадин Бандутов. Участват актьорите Иван Мандев, Радомир Андонов, Пламен Маринов, Красимир Демиров, Бистра Боева, Любов Николова, Владимир Трендафилов.

Спектакълът „Господин Ганьо Балкански“ на Сатиричен театър и Театър – Дупница  ще бъде показан от 19.00 часа в зала „Добрич“.