Културен афиш
Културен афиш / Дарик Добрич

Мултимедийна презентация, посветена на 105-ата годишнина от рождението на детската писателка Астрид Линдгрен ще се състои в Регионална библиотека "Дора Габе". Тя е озаглавена "Пътешествията на Пипи Дългото чорапче". Началото е в 12.30 ч..

От 10.40 ч. в Работилницата за въображение на Художествената галерия ще се проведе Ателие за ръчна хартия с възпитаници от осми клас на ОУ „Стефан Караджа". Художникът Недко Недков ще запознае учениците с основните принципи при изработване на хартия. След презентацията децата ще имат възможността да усетят магията сам да сътвориш лист хартия.

Латино парти ще се вихри във фоайето на Младежки център "Захари Стоянов" от 18.30 ч.. То е организирано по повод Първа пролет от латино клуб "Алегрия" с ръководител Стоян Стоянов.

Спектакълът "Януари" от Йордан Радичков ще се играе от 19.00 ч. в камерната зала на драматичения театър. Постановката е на Цветан Даскалов. Участват Валентин Андреев-Рафе, Владимир Трендафилов, Красимир Демиров, Мартин радилов, Пламен Маринов, Георги Калчев, Стефан Киров, Татяна Христова, Мирослав Петров.